shok, powiem tak..to wszystko kwestia gustu. Ale chyba jesteś w błędzie mówiąc, że wszystkim chodzi o dojebywanie sąsiadowi jak kupują wieksze auto. Ja przeważnie jeźdzę sam, ale mam superba (nie nowego - to inna kwestia), bo poprostu dużo wygodniej się tym jeździ niż polo na wszystkich wypasach razem wziętych. Chyba nie ma co porównywać aut z klasy małych do klasy średniej czy wyższej średniej, jeśli chodzi o poziom resorowania, twardości, stabilność przy wyższych prędkościach itp.
Nie mam nic przeciwko takiemu polo, ale w życiu tyle kasy bym w to nie puścił.
Więc zdania są podzielone, a tym bardziej z dużego do małego ciężko się przesiada.A Małymi też pomykam czasem, więc porównanie mam. I nie przesadzaj, że za 70 tyś kupisz tylko duże auto używane z czasów prlu, bo spokojnie dostaniesz superba II z 2008-9 roku. I ja wolałbym coś takiego niż nowe polo Nie wpadajmy w skrajności. To tylko i wyłącznie kwestia gustu, bo za 70 też dobre auto dostaniesz
Nie mam nic przeciwko takiemu polo, ale w życiu tyle kasy bym w to nie puścił.
Więc zdania są podzielone, a tym bardziej z dużego do małego ciężko się przesiada.A Małymi też pomykam czasem, więc porównanie mam. I nie przesadzaj, że za 70 tyś kupisz tylko duże auto używane z czasów prlu, bo spokojnie dostaniesz superba II z 2008-9 roku. I ja wolałbym coś takiego niż nowe polo Nie wpadajmy w skrajności. To tylko i wyłącznie kwestia gustu, bo za 70 też dobre auto dostaniesz
Komentarz